ana sayfa

Primer Wars – Too Faced Primed & Poreless

August 29th, 2009 kategoriler: 2 yorum »

Photobucket

Kendi agzindan dinleyelim: Gozenekleri sikilastiracagini, cildin tum gun puruzsuz ve genc gorunecegini, tek basina, uzerine pudra veya fondoten surmeden, kullanilabilecegini vaat eden bir urun. Icerisinde A ve C vitaminleri, dut ozu (arastirmalarima gore cilde nufuz ederek sikilastirma sagliyormus) ve retinol (A vitamini asidi olup akneye ve cilt kirisikliklarina iyi geliyor) barindiriyor.

Satir arasi… Kutunun ustundeki kucuk yazilari okudugumuzda ise esas gercek karsimizda: Dimethicone, Mica, Silica…

Peki ya gercekler? Kesinlikle gozeneklere kusursazlistirmiyor. Cilt tonunu duzeltmiyor ve kizariklara bir etkisi yok, bu sebeplerle “tek basina kullanilabilir” ifadesi safsata. Icerisindeki silikon turevi maddeler sayesinde cildin uzerini kaplayarak yumusak, puruzsuz ve sefaf bir tabaka olusturuyor, bu da pudra veya fondotenin daha rahat yayilmasini ve daha duzgun durmasini sagliyor. Parlamaya ve yaglanmaya karsi benim cildimde fena degil ancak yagli olan ciltlerde performansi daha dusuk olabilir.

Dikkat edin! Sivilcelenmeye yatkin, hassas bir cildiniz varsa silikon turevi maddeler gozenekleri tikayacak ve sorunlara sebep olacaktir. Daha once mineral fondoten kullanmis ve icerisindeki mica ve silicadan dolayi hassasiyet yasadiysaniz bu urunden de uzak durmaniz faydaniza.

Photobucket

Baska? Icerisinde 1 oz./30 ml. urun barindiriyor ve $30. Urunun gelmesi icin tupu sikmaktan limondan beter hale getirmeniz gerekiyor. Cikan urun renk acisindan koyu tonlu bir fondotene benzese de yuzunuze uyguladiginizda sefaflasiyor.

Photobucket

Paralel evrende: Smashbox Photo Finish Color Correcting Primer Peach

Benzer Yazılar

2 comments ↓

#1 justmakeup on 08.29.09 at 8:52 pm

Too Faced bana çok uzak geliyor, inşallah yazıların sayesinde alışırım. Gerçi bir defasında glitter linerını kullanmıştın hala aklımda, muhteşem birşeydi..

yanıtla

#2 pumpkin on 08.29.09 at 9:55 pm

Aaaaah! Glitter Liner’lari muhtesem! MAC’inkilerden cok cok daha guzel. Onlardan da bahsedecegim zaten :-D

yanıtla

Yorum birakin

Özel Arama

iletişim/hakkımızda

Aylar Yıllar

Son Yorumlar

  • Berna: Bir oje delisi...
  • Mia: Bu ürünleri...
  • Elif: Essie ojeleri...
  • gül: ipek ya formspring...
  • Mia: Laguna ve casino...
  • ChunLi/Buse: hmm çok iyi...
  • emel: harikasın İpek....
  • nihan: Videolarının her...
  • briss: Bu arada sende...
  • Berna: Yaa sorma , benim...

Pumpkin @ Twitter

JM @ Twitter

Check PageRank
Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.