NARS’ın diğer allıklarından Super Orgasm, Orgasm, Angelika, Taos , Deep throat , Gina , Gold Member , Madly, Taj Mahal, Luster, Outlaw, Sertao, Zen , LoveJoy , Crazed , Torrid ve Silvana için üzerlerine tıklayın.
Krem allıkları çok seviyorum, Penny Lane de sevdiklerimden biri. Harika bir renk bu, tam bir “nude pink”. Tek başına kullandığım gibi diğer toz allıklarımın altına da kullanıyorum. Saatlerce kalıcılık sağlıyor. Renk ben burdayım diye bas bas bağırmadığı için kullanırken zorluk çekmezsiniz. Eliniz krem allıklara alışana kadar fazla kaçırsanız bile problem olmaz. Zaten ince yapılı bir krem allık bu, MAC’inkiler gibi değil. NARS’ın krem allıkları MAC’e göre daha az yağlı, kremden pudraya dönük bir yapıda diyebiliriz. Yağlı ciltler krem allık için MAC yerine NARS’a bakarlarsa daha iyi olur sanki..
Şu sıralar takıntım NARS Penny Lane‘in üzerine MAC By CandleLight MSF‘i sürmek.. Bomba birşey oluyor!
16 comments ↓
Krem allıkları neyle uyguluyorsun?
yanıtla
burcu dedi ki:
aynisini ben soracaktim:)
yanıtla
justmakeup dedi ki:
Genellikle MAC 188,187 veya beauty blender kullanıyorum ama diğer fırçaları da kullandığım oluyor.
yanıtla
rengi çok hoş gündelik kullanımda da ideal olabilir. Yağlı yapılarından dolayı krem allıkları sevmiyorum aslında ama beğendiğine göre narsa bakmak gerek. bir de ben parmaklarımla sürüyorum krem allıkları ama ne ideal uygulaması nasıl olur?
yanıtla
justmakeup dedi ki:
Aslında parmak pratik bir çözüm ama ürünün çabuk bozulmasını istemediğim için fırça tercih ediyorum ben, bir de daha güzel görünüyor;) NARS kesinlikle yağlı değil, emin olabilirsin. MAC gibi değil yani.
yanıtla
dramaqueen dedi ki:
o zaman krem allıkta nars a yöneleyim ben! teşekkür ederim;) bir de parmaklarımdan vazgeçip yukarıda tavsiye ettiğin fırçalarla uygulamayı deneyeim artık:)
yanıtla
JMcim ilk bunu almak istiyordum sonra Gueule de nuit i aldım. Ben esmerim ve harika doğal duruyor. Bu arada meşhur Yachiyo fırçayla tüm krem allıklarımı sürüyorum. Fırça gerçekten muhteşem!
yanıtla
justmakeup dedi ki:
Ayy aldın mı o fırçayı, çalayım mı senden :P Güle güle kullan, o allığa da bundan sonra yer vermeyi düşünüyordum, içime doğmuş=)
yanıtla
cok hosmus, bende yok bu. narsin krem alliklari pek bir super zaten, senin de dedigin gibi yagli yagli hissettirmemesi, pudramsi olusu super. bende sadece cactus flower ve gold member var bunlardan ama bunu da alcam gibi gorunuyor. yalniz cok az rengi var di mi, 6-7 tane ancak. bu arada ben 109 la suruyorum, bazen de 188 le, paylasayiim dedim:)
yanıtla
justmakeup dedi ki:
Evet canım çok az renk var :/ Galiba summer koleksiyonunda bir adet daha çıkacak..
yanıtla
By CandleLight MSF’ide paylaşacakmısın blogda ?
yanıtla
justmakeup dedi ki:
Evet fotolarım hazır, azim lazım bir tek ;)
yanıtla
aynu soru benimde aklımdan geçti:)
ben hiç krem allık kullanmadım…daha belirgin ve kalıcı oldukları için artık krem allık kullanmak istiyorum ama nasıl daha iyi uygulayabilirim onu bilmiyorum.sen nasıl sürüyorsun cnm veya neyle uyguluyorsun?
yanıtla
justmakeup dedi ki:
MAC 188,187 veya beauty blender ile uyguluyorum genellikle. Aslında kullanımı o kadar zor değil, gözünüzde büyütmeyin..
yanıtla
herşey iyi güzel de nars penny lane krem allığı nerden temin edebilirim
yanıtla
justmakeup dedi ki:
Türkiye’de satılıyor, internetten almak istersen kissandmakeupny.com var.
yanıtla
Yorum birakin