Nihayet verdigim bir sozde duruyorum ve dunden kalan yazimi tamamliyorum :-D
Karsinizda kiyaslama fotograflari:
Creme de Miel’i ilk gordugumde, “Iyi de bu Rose Blanc!” diye dusundugum bir gercek, fakat Creme de Miel daha sari ve Veluxe Pearl olmasi sebebiyle Rose Blanc Frost yapisina kiyasla daha yumusak. Orjinal bir far mi? Kesinlikle degil, almadan da yapabilirsiniz, alacaksaniz da biraz bekleyin 2 gun once ACW‘da vardi, eminim yakin bir zamanda tekrar stokta olacaktir.
Bana katilir misiniz bilmiyorum ama bence Paradisco dunyanin en guzel farlarindan biri olabilirdi… eger daha pigmented olsaydi. Ne yazik ki rengi gorundugu gibi olsun diye kat kat surmek gerekiyor, ve ne yazik ki Pollinator’da ona benziyor. Rengi cok cok guzel bir turuncu pembe, mercan rengi. Altin tonlarla da cok guzel olacagina eminim ama Satin yapisi olmasi dolayisiyla iyi bir baz ve biraz sabir gerektirecektir.
Her zaman kahverengi, naturel tonlara zaafim oldugu icin Buckwheat’i almak konusunda pek dusunmedim, ancak ne kadar benzersiz bir far oldugu tartisilir. Mulch’imi anneme caldirmamis (!) olsaydim onu da fotografa dahil edecektim ancak bir turlu bulamadim cekmecelerde. Mulch’dan daha az kirmizi alt tonlu, Bronze’dan daha az golden alt tonlu diyebilirim bu far icin, yine de bir ton acik – bir ton koyu, goze suruldugunde kim fark ediyor ki?
3 comments ↓
Paradisco beni birgün kanser edicek! Ben kullanamıyorum o farı, sinir geliyor bir yerden sonra, sür sür renk anca yerine oturuyor. Halbuki expensive pink rüya gibi..
Ayrıca Go fazla kullanılmamış görünüyor, aaa çok ayıp;)) Çok seviyorum ben onu!
yanıtla
Ordaki 4 fardan 3′u yanlis hatirlamiyorsam sadece 2 kere kullanildi, Buckwheat ise sadece bir kere :-D Cekmeceyi aciyorum, butun farlari gorunce bir carpintiyla tekrar kapatiyorum, sonucta da makyaj yapmadan cikiyorum.
yanıtla
Pollinator’ı bende beğendim alabilirim belki.Paradisco bende yok henüz ama verdiği parlaklığa bayılıyorum resimlerde müthiş çıkıyor
yanıtla
Yorum birakin