ana sayfa

LOTD – Lipstick Queen Trance

November 23rd, 2009 kategoriler: 8 yorum »

Lipstick Queen, ruj mudavimleri tarafindan sevilen bir marka. Saint ve Sinner adi altinda, sefaf ve mat iki ayri ruj tipiyle piyasa cikan marka, son bir-bir bucuk yilda urun yelpazesini genisletti. Seriye son katilan urunler de dislerin daha beyaz gorunmesini vaad eden Butterfly Ball rujlar.

Benim bugun kullandigim renk Trance. Tupte koyu gozukse de aslinda cok dogal duran, sefaf bir pembe rengi var. Yumusak yapisiyla surus cok kolay ve kesinlikle dudagimi kurutmuyor.

Trance disinda dort renk daha satilmakta, Karla’nin kolunda hepsinin rengini gorebilirsiniz. Hepsinin ortak ozelligi disleri oldugundan beyaz gosteren mavi alttonlara sahip olmalari. Ben cok buyuk bir fark gormedim ama belki siz gorebilirsiniz.

Benzer Yazılar

8 comments ↓

#1 Aslı on 11.23.09 at 11:20 pm

Tüpte vişne rengi kadar koyu olacak gibi görünüyor ama neredeyse şeffaf! Diğer Float da çok nötr… Açık renklerdense koyu renkler her zaman dişleri daha da beyaz gösterir, bu renkle biraz zor gibi:) Ben olsam Moment alırdım herhalde…

yanıtla

pumpkin dedi ki:

Momet ve Fly’i da aldim zaten Asli :-)) Katiliyorum koyu renkler, visne curugu gibi, genelde disleri daha beyaz gosteriyor.

yanıtla

#2 NiraN on 11.24.09 at 9:19 am

Renk harika…

yanıtla

pumpkin dedi ki:

Ben de bayildim Niran!

yanıtla

#3 sibel on 11.24.09 at 10:28 am

merhaba
benim çok hoşuma gitti :) günlük rahatlıkla kullanılabilecek bir yapıya sahip gibi görünüyor. almak için ne yapmalıyım? Türkiyeye gönderimi yok galiba?..

yanıtla

pumpkin dedi ki:

Turkiye’ye gonderimi yok, ben MyUS adresime yollatmistim paketi. eBay disinda su ve bu adreslerde bulabilirsin bazi urunlerini.

yanıtla

#4 Basak on 11.24.09 at 10:42 am

Karla’nın bloguna yazdığımı buraya da yazayım, İngilizce olması sorun olmaz heralde :)

“blue sparkles to make your teeth look whiter”

Ok, this simply isn’t true. Blue in lip products will make the orange in your teeth stand out. It’s because of the afterimage comes over your teeth and brings out the orange in it, intensifies it. Afterimage is the tinted cloud your eyes carry after you look at a certain color, it’s the opposite color in the color wheel. Blue’s opposite is orange and the tinted cloud you will see over your teeth is orange. Or maybe I’m getting this wrong… but lipgloss with blue sparkles(for instance, Date Night by MAC) always makes my teeth look yellower.

Basak(a design student obsessed with color theory)

Bunu deneyerek görmek mümkün aslınd, paint’te mavi renk bir kare yap, 30 sn ona bak, sonra beyaz yere gözünü kaydır, çok hafif turuncumsu bir izi kalır gözünde o mavi karenin. Afterimage deniyor buna renk teorisinde. Belki mavi sparkle’lar mavi ışık yansıtıp dişi daha beyaz gösteriyor olabilir ama benim gözlemlediğim şey mavi alttonlu renklerin dişleri daha sarımsı göstermesi. Rujları denemedim, alıp veremediğim birşey yok ama o vaad bilimsellikten uzak gibi geldi bana :)

yanıtla

pumpkin dedi ki:

Cok ilginc Basak ya! Aslinda “afterimage” konusunda haklisin, denedim :-)) Demek ki yillarca kandirildik!

yanıtla

Yorum birakin

Özel Arama

iletişim/hakkımızda

Son Yorumlar

Check PageRank
Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.