Pazar gununden kalma makyajim bu aslinda. Pazar benim icin onemli bir gun oldu cunku ilk defa bir okuyucumuzla karsilasmis ve tanismis oldum :-)) Utandim! Gururlandim! :-D

Makyajimda Cumartesi gunu elime ulasan urunleri kullanmaya calistim. Urunler ve satin aldigim site hakkinda hafta icinde bir yazi hazirlayacagim.

Goz makyajimda ise sevdigim ve guvendigim renkleri kullandim.Iste fotograflari asagida…

4 comments ↓
toprak tonlarını sayende çok sever oldum kendime de uyguluyorum resimlerine bakarak :) mat farları uygulamaktan korkmuyorum sim ışıltı sevdam bitti kısmen:))
yanıtla
pumpkin dedi ki:
:-D Ben de son zamanlarda sardim bu mat-saten yapili farlara. Makyaji daha bir gosteriyormus gibi geliyor bana ama zevk meselesi tabii ki. Ilham verdigime sevindim :-))
yanıtla
Makyaj süper olmuş!
Ben neden ATA dan yeterli performansı alamıyorum? Herkes bayılıyor ama ben renk vermesi için kazıyorum resmen.. Acaba bendeki far mı problemli? Renk süper ama yapısı biraz sorunlu geliyor bana.
yanıtla
pumpkin dedi ki:
Ilk aldigimda ben de A2A’i hic sevmemistim, renk vermiyordu, garip bir tonu oldugunu dusunmustum ama bu kullanisimda bayildim. Ya beklentim degisti fardan, ya da kucuk bir fircayla uyguladigim icin renkten randiman aldim. 228 tipli bir fircayla uyguladim ben, bir de oyle dene istersen canim.
yanıtla
Yorum birakin