ana sayfa

BBR ile ilk deneme…

January 27th, 2009 kategoriler: 5 yorum »

Eve gelip de paketlerimi acar acmaz fotograf cekmeye basladim, sonra da kuru kuru urun fotografi cekecegime, bari makyaj yapip onun fotografini cekerek sizinle paylasayim istedim.

Photobucket

Ilk kullandigim urun hakkinda kotu yorumlar duydugum Top Knot oldu. Herkes bu farin hayal kirikligina ugrattigini, Beauty Marked’a benzedigini, uzerindeki mor/pembe simlerin/isiltilarin goz kapaginda belli bile olmadigini soyluyordu. Bu yorumlari goz onune alarak Beuty Marked’a uyguladigim takdigi bu fara da uygulamaya karar verdim ve altina isiltilari ortaya cikarticak bir baz kullandim. 252 firca kullanarak Nice Vice p/p ustune surdum.

Photobucket

Crease’e de Top Knot’la uygun olmasi icin ve cekmeceye gidip mor bir far almaya usendigimden 226′yi kullanarak 100 Strokes surdum. Onun bordomsu-sarabimsi rengi, bazin ustunde mor tonlari iyice ortaya cikmis Top Knot’la uyumlu oldu. Ayni fari alt kirpik dibime de Prunella e/k’un ustune 214 fircayla uyguladim.

Photobucket

Gozumun icine ve ust kirpik dibime Rave pearlglide surdum, ust kirpik dibindekini yine 214 firca ve 100 Strokes kullanarak dagittim. Gozumun ic-v kismina da Pincurl surdukten sonra, kas altimi aydinlatmak icin Stila’nin bir farini ve 227 fircayi kullandim. Stila farla 100 Strokes gecisi icinse 224 fircanin ucuna cok az aldigim Flip kullandim. Fotograflarda da gercekte de gorunum olarak hic bir fark yaratmadi aslinda :D

Photobucket

Simdi de tek gozume yaptigim bu makyaji gidip silecegim. Iyi uykular herkese…

Benzer Yazılar

5 comments ↓

#1 ebvata on 01.27.09 at 11:09 pm

Çok güzel olmuş,eline sağlık ve hoşgeldin;))

yanıtla

#2 Pumpkin on 01.27.09 at 11:11 pm

Tesekkur ederim ebvata :D Banyonun spot isiginda cektigimden renkleri pek gercekci cikmasa da koymak istedim buraya.

yanıtla

#3 Marjolaine on 01.27.09 at 11:45 pm

Eline sağlık pumpkin, çok güzel olmuş, hayret ya nasıl beğenilmemiş güzelim far :S hoşgeldin bu arada :)

yanıtla

#4 BERNA on 01.28.09 at 2:38 am

COK GUZEL GORUNUYOR. :)

yanıtla

#5 nico on 01.29.09 at 1:15 pm

çok güzel olmuş.bu arada fotografları flaşla mı çekiyorsun flaşsız mı?

yanıtla

Yorum birakin

Özel Arama

iletişim/hakkımızda

Son Yorumlar

Check PageRank
Copy Protected by Tech Tips's CopyProtect Wordpress Blogs.