En baştan uyarımı yapayım yazı baya uzun olucak ve tamamen benim düşüncelerimi içeriyor olucak. Okuduklarınızla hareket etmeyin.
Geçen hafta elime geçen Colour Craft MSFlerine ve daha önce Sugar Sweet koleksiyonunda çıkan fakat benim bir türlü diğer konulardan yer veremediğim MSFlere yer vereceğim sadece.
Sunny by Nature
İlk açtığımda amanın dedim ben bununla ne yapıcam, çok koyu görünüyor çünkü, tırstım açıkcası. Sonra birgün 187 ile bronzer olarak kullandım ve wow super bişey çıktı ortaya, bayıldım! O günden beri de çantamda kendisi. Colour Craft MSFlerinden en sevdiğim şaşırtıcı bir şekilde bu oldu!
Cheeky Bronze
Evet satışı garantili bir MSF daha. Bu MSFin rengi her bünyenin sevebileceği ortaya karışık cinsinden. Güzel bir MSF ama aynı romanı defalarca kez okumuşum gibi geldi kullanırken. Kesinlikle benzersiz bir renk falan değil. Yine de çok şeker görünüyor, sevdim kendisini.
Triple Fusion
Serinin bence Smooth Merge ile birlikte en kötüsü bu. Bu MSFi sevebilmek için günlerdir harcadığım çabayı görseydiniz gözyaşlarına boğulurdunuz heralde. Kabında bu kadar harika görünüp suratta bu kadar berbat görünmeyi nasıl başarıyor anlamıyorum. Denemediğim fırça kalmadı. Olmadı yani yazık.. O kadar fazla ışıltılı ki bu ışıltıyı benim bile bünyem kaldırmadı. Işıltısı fazla olmasın diye 187 gibi fırçalarla sürdüğümde ise bu sefer de renk vermiyor ve sadece ışıltıya bulanıp evden çıkmışım gibi bir görüntü veriyor bana. Tabikii illa renk vermesi de gerekmiyor biliyorum ama ne bileyim ben verdiği görüntüyü sevmedim hepsi bu..
Smooth Merge
Pffff, yukarıda Triple Fusion için söylediklerim bu MSF için de geçerli. Bu koleksiyonda çıkan 3lüler hiç olmamış, BBR koleksiyonunda çıkanlar kat kat kat daha iyiydi..
Warm Blend
Üçlülerin arasında en iyisi bu yine de, bu da ışıltılı, renkler oldukça sıcak ve canlı. Ayrıca geçtiğimiz günlerde bunu far olarak da kullandım ve beğendim fena durmadı.
Porcelain Pink
Neyse ki bunu almak zorunda kalmadım, vardı zaten bende. Aslında bunda gold damarlar olması lazımdı ama bir ara bunu o kadar çok kullandım ki ortada ne damar kaldı ne bişey;)) Ben bu MSFi seviyorum, ışıltısı tam ayarında {fazla gold damarlı olanı almazsanız tabii} yüze çok güzel bir aydınlık veriyor.
Perfect Topping
Kesinlikle en sevdiğim MSFlerden biri oldu bu. Hatta yakında en sevdiğim MSF olarak bunun adını verirsem şaşmayın!! İlk başta çok tedirgin yaklaştım ama sonradan aşık oldum. Muhteşem birşey kendisi, eğer bulabilme alabilme şansınız varsa hiç kaçırmayın derim ben. Yapısı inanılmaz ince, çok güzel bir aydınlık veriyor. Yukarıda yazdığım MSFler gibi glitter bombası değil. Kabında da çok güzel duruyor, damarları oldukça renkli olsa da renk vermesini beklemeyin, allık olarak falan kullanamazsınız bunu. Sadece muhteşem bir aydınlatıcı o kadar. Tam anlamıyla Perfect!!
Refined
Bir başka güzellik daha. Perfect Topping kadar olmasa da bunu da çok sevdim. Yapısı perfect topping gibi harika, sadece rengi farklı. Oldukça sevilen bir MSF, fırsatınız varsa bunu da kaçırmayın! Ayrıca fotoya bir bakın, çok güzel görünüyor değil mi ;)
*Swatch yapmayı atlamışım, şimdi baktım Pumpkin de atlamış. Eğer çok gerekiyorsa söyleyin haftasonu yapabilirim. Ya da Karla‘ya bakın.








Artık MSFler yaklaşık 1 sene önce şurada gösterdiğim gibi Ikea çekmecemde durmuyor. Onlara 3-4 ay önce yeni bir yuva yaptım. Biraz tıkış pıkış oldular ama görüntüyü daha çok sevdim.
Style Warrior ruhu öldü mü sandınız?;)
Hala hepsini çok severek kullanıyorum. En sevdiklerimin başında da bu oje geliyor tabiki. Yine geçen hafta tırnaklarımı süsledi.
Alttaki gün ışığı, üstteki flaşlı.

MAC Flattering rujun üzerine Get Rich Quick dazzleglass kullandım. Böyle birşey çıktı ortaya, ben çok sevdim!

Chanel’in en ünlü glosslarından biri bu. Evet gerçekten de çok güzel. Altına birşey sürmeye hiç gerek bile yok, oldukça pigmentli.

